#zorgvoorlicht : Pidpa laat watertorens blauw oplichten

De Antwerpse watermaatschappij Pidpa verlicht vanaf 15 december 2020, 10 van haar 63 watertorens met een sfeervol blauw licht. Met deze actie wil Pidpa de mensen in de zorgsector steunen en al wie het moeilijk heeft.
Stage Technology mocht deze opdracht voor Pidpa uitvoeren en plaatse 20 CLF Odin zoom LED projectors en 20 Briteq LDP-COBWASH 150TC outdoor spots verspreid over de torens in Grobbendonk, Herentals, Geel, Borsbeek, Wijnegem, Duffel, Sint-Katelijne-Waver, Brasschaat, Sint-Job-in-’t-Goor en Kalmthout. Ze worden verlicht tussen 6 en 9 uur ‘s ochtends en tussen 17 uur en middernacht.

Retrobal 2019 – Disco, Kapellen

Het Retrobal gaat weer volledig back to the roots met een knallende disco-edite. Glitterhemmekes, pofbroekskes, afro-krullen, discobollen en nog veel meer! Stage Technology verzorgt de techniek ivm licht en geluid. Party gaat door in een gigantische feesttent in de Starrenhoflaan te Kapellen op 9 maart 2019.

OverKop Live Radio, Gent

Intieme verhalen, live optredens, grappige anekdotes of gewoon een nummertje aanvragen? Het kan allemaal in het live radiostation van het OverKop-huis te Gent op woensdag 6 februari. Stage Technology zorgt voor de techniek en live streaming op dit event, in een productie van Spindokter.

Kind in alle staten, Gent

Vier op 15 juni 2018 in De Bijloke (Gent) samen met Kristel Verbeke, Bert Gabriëls, Ish Ait Hamou en Dalilla Hermans de twintigste verjaardag van het Kinderrechtencommissariaat. Beleef debatten over onder meer racisme, onderwijs en gelijke kansen en het belang van nabijheid in de jeugdhulp.
Geniet van de twaalf-minuten-speeches over participatie, milieu, afstamming, migratie en meer. Proef van de inleefsessie kinderrechten, poetryslam én muziek van de Troubadours.

Stage Technology zorgt voor de technische ondersteuning op dit event in opdracht van Spindokter.

Flanders Open Rugby 2018, Dendermonde

De Jupiler Stage van het Flanders Open Rugby event heeft weer een lichtdesign van Stage Technology. Dit gaat door op 18-19-20 mei 2018 in Dendermonde. Headliners zijn DJ Wout, Jan Van Gaver en Robert Abigail. Op zaterdag is er de StuBru “Was het nu ’80, ’90 of 2000″ party.

 

Cadanz – Puur Belgisch, Sint-Lievens-Houtem

Cadanz stelt voor: “Puur Belgisch”. Een dansvoorstelling met muziek van Belgische bodem. De Belgische roots van de songwriter, de artiest, de popgroep: ons Belgenlandje is rijk aan schatten.

Stage Technology programmeerde in opdracht van Swing uit Merelbeke, de belichting van elk nummer in de show op TimeCode. Deze wordt viermaal wordt uitgevoerd in CC De fabriek in Sint-Lievens-Houtem. Tickets zijn nog steeds online verkrijgbaar.

Retrobal 2018 – Arcade, Kapellen

Na weeral een jaar wachten is het eindelijk weer tijd voor een spetterende editie van het Retrobal! Haal je beste Mario, Pacman, Donkey Kong, etc… pakjes maar al boven want dit jaar is het thema Arcade met het vaste DJ-duo Foolhouse.

Stage Technology zorgt weer voor de techniek ivm licht en geluid. Ook dit jaar gaat alles door in zaal ’t Bruggeske op 17 februari 2018 te Kapellen.

Openingsfeest OverKop, Tienen

Het OverKophuis in Tienen opent op vrijdag 22 december officieel zijn deuren! Stage Technology verzorgt de licht- en geluidstechniek voor de optredens van oa Dvtch Norris met Coely, Zwangere Guy, Soundrascalz, Sitse en Troubadours & Roncha. Meer informatie op het Facebook Event.

Industrial Night Run 2017, Beringen

Op zaterdag 21 oktober gaat de KBC Industrial Night Run door op de mijnsite in Beringen. Stage Technology programmeert de lichtanimaties rondom het parcours en zorgt voor de lichtshow op de afterparty.