Bedrijfsfeest AZ Maria Middelares, Flanders Expo Gent

In opdracht van Swing cvba, programmeren we de lichtshow op het bedrijfsfeest van het AZ Maria Middelares dat doorgaat op 29 januari 2016 in de Expo te Gent. Er wordt een Martin M6 console gebruikt in combinatie met een Martin Maxedia Broadcast server. Er worden ondermeer 34 universes aan Chauvet Motion Orbs gebruikt in pixelmapping. Verder wordt er gebruik gemaakt van Luxibel LX109 en LX125 panelen, Martin MAC Aura, Martin MAC Quantum Profile en Martin MAC TW1. Alle fixtures en geluidsmateriaal worden geleverd en opgebouwd door Swing. De Martin M6 lichtconsole en Martin Maxedia media server komen van Stage Technology.

AZ Maria Middelares

Martin M2GO en M6 controller

Als uitbereiding op de Martin Maxxyz Compact console, zijn nu ook de Martin M2GO en M6 console beschikbaar.

Martin M2GO
Dit is een compacte maar erg krachtige console waar enkel nog een (touch-) screen aangesloten hoeft te worden. Het toestel beschikt over 4 DMX universes OUT en draait op de allerlaatste M-Series software.

Martin M2GO

Martin M6
Het vlaggenschip van de Martin controller range beschikt over 2 HD touchscreens, 4 DMX universes OUT op XLR en nog eens 60 via ArtNet. Er zijn ook 10 gemotoriseerde faders met 12 additionele faders en 17 encoders voor parameter acces. De M6 draait uiteraard ook op de allerlaatste M-Series software en heeft een Intel i7 processor aan boord voor een snelle gebruikservaring.

Martin M6

Gala Party, Prague

Voor een Gala Party op 12 januari 2016 in Praag, werd door MC-Productions een Maxedia server ingehuurd voor de presentaties. Er werd gebruik gemaakt van een Maxedia Broadcast met dual-SDI inputs. De server, Martin I/O box en accessoires zitten in een handige 19″ flightcase ingebouwd zodat het transport naar Tsjechië veilig kon verlopen voor alle apparatuur.

Maxedia Rack

stacks_image_307

Martin Maxedia Broadcast media server

Het server park, is uitgebreid met 3 extra Martin Maxedia media servers. Broadcast Rev. E versies met Intel i7 processor en de modernste graphics cards. De toestellen hebben een low latency dual HD-SDI of dual HD-DVI input card aan boord om razendsnel live-captatie als content toe te voegen in uw visualisatie. De servers zijn ingebouwd in een handige flightcase samen met de Martin I/O box om alle dataconnecties te kunnen maken.

Martin Maxedia Broadcast

Retrobal 2016, Kapellen

Na vorig jaar in de tent gezeten te hebben gaat het Retrobal nu terug door in zaal ’t Bruggeske op 13 februari 2016 in Kapellen! Stage Technology zorgt voor de geluidset en de retro showlights!
Naar gewoonte is dit een heuse verkleedpartij, dit jaar is het thema ‘Celebrities’! Verkleed je als jullie beste James Bond, Marilyn Monroe of eender wie.

Meer informatie op het Facebook event:

Retrobal 2016