Personeelsfeest CM, Antwerpen

Op 14 oktober plaatsen we een licht-en geluidsinstallatie voor het personeelsfeest van de Christelijke Mutualiteit (CM) Antwerpen. We verzorgen de technische permanentie en sturen onze DJ voor het event.

CM

Martin M-Touch

Als extra touch-surface voor de Martin consoles of M-PC, hebben we nu een Martin M-Touch beschikbaar

Martin M-Touch
De control surface is volledig compatible met alle all M-Series consoles en M-PC software.
14 FSR faders geven controle over de playbacks en fixture parameters terwijl 20 velocity-controlled pads beschikbaar zijn voor nieuwe types effecten. Bijkomende programming buttons zoals Record, Edit, Update, Load en Clear zijn direct beschikbaar op het M-Touch control panel. Het toestel beschikt over één DMX 512 Universe om rechtstreeks de fixtures aan te sturen zonder extra benodigde DMX hardware.

m-touch_main

Martin Maxedia Broadcast server @ Philippe Geubels theatertour

Voor de nieuwe theatertour “Bedankt voor Alles” van Philippe Geubels, configureerden we een Maxedia Broadcast server om de 2 grote Barco projectoren aan te sturen die worden gebruikt in de show. Beide engines van de mediaserver worden gebruikt om de 2 beamers onafhankelijk te kunnen aansturen via DMX uit de lichtconsole. De video-cues worden zo mee ingebed in de lichtshow voor een optimale bediening door de lichttechnieker.

De theatertour gaat door in België en Nederland en loopt alvast tot april 2017. De Martin Maxedia Broadcast server zal de hele periode mee op tournee gaan.

bedankt voor alles