Martin Stagebar 54L

De Martin Stagebar 54L is een compacte, krachtige LED-armatuur met een uitgebreid kleurengamma, eenvoudig te gebruiken en perfect om mee te touren. Het toestel kan gebruikt worden als een pixel bar voor het weergeven van beelden en video of als een wash fixture voor het verlichten van oppervlakken en podia.

  • 54 LED’s in 5 kleuren – Rood, Groen, Blauw, Amber en Wit
  • Consistente kleur met factory-calibrated pixels
  • Keuze uit de standaard lens van 29° of een ondoorzichtige diffuser
  • Beschikbaar in een handige flightcase met 8 Stagebars en alle accessoires

Blackmagic Design ATEM Television Studio HD

De ATEM Television Studio HD is de eerste production switcher ontworpen voor zowel broadcasters als AV professionals. Het toestel heeft 4 SDI en 4 HDMI inputs met re-sync op alle inputs waardoor je deze kan gebruiken met broadcast en consumer cameras. ATEM Television Studio HD is perfect voor live production, TV programma’s, web shows, AV en zelfs live coverage op sport events.

Zoom F8n multitrack field recorder

De ZOOM F8n is een multitrack field recorder met acht XLR/TRS combo-ingangen, een stereo-ingang van 3,5 mm en een zoomcapsule-ingang en kan maximaal 8 audiotracks en een extra stereotrack van de mix opnemen. Dit allemaal met resoluties tot 24 bit/192 kHz. Elk van de acht afzonderlijke XLR/TRS-combinatie-ingangen heeft zijn eigen versterkingsregelaars, zestraps LED-niveauindicators, opname-standby en PFL-knoppen. Naast de 6,3mm hoofdtelefoonuitgang met een eigen volumeregeling, biedt de F8 vier extra uitgangen.

Kind in alle staten, Gent

Vier op 15 juni 2018 in De Bijloke (Gent) samen met Kristel Verbeke, Bert Gabriëls, Ish Ait Hamou en Dalilla Hermans de twintigste verjaardag van het Kinderrechtencommissariaat. Beleef debatten over onder meer racisme, onderwijs en gelijke kansen en het belang van nabijheid in de jeugdhulp.
Geniet van de twaalf-minuten-speeches over participatie, milieu, afstamming, migratie en meer. Proef van de inleefsessie kinderrechten, poetryslam én muziek van de Troubadours.

Stage Technology zorgt voor de technische ondersteuning op dit event in opdracht van Spindokter.

Flanders Open Rugby 2018, Dendermonde

De Jupiler Stage van het Flanders Open Rugby event heeft weer een lichtdesign van Stage Technology. Dit gaat door op 18-19-20 mei 2018 in Dendermonde. Headliners zijn DJ Wout, Jan Van Gaver en Robert Abigail. Op zaterdag is er de StuBru “Was het nu ’80, ’90 of 2000″ party.

 

Cadanz – Puur Belgisch, Sint-Lievens-Houtem

Cadanz stelt voor: “Puur Belgisch”. Een dansvoorstelling met muziek van Belgische bodem. De Belgische roots van de songwriter, de artiest, de popgroep: ons Belgenlandje is rijk aan schatten.

Stage Technology programmeerde in opdracht van Swing uit Merelbeke, de belichting van elk nummer in de show op TimeCode. Deze wordt viermaal wordt uitgevoerd in CC De fabriek in Sint-Lievens-Houtem. Tickets zijn nog steeds online verkrijgbaar.

Martin Wizard Extreme

De Wizard Extreme is een effect met een 250 W discharge lamp. Het toestel projecteert meer dan 80 gekleurde beams met gobo’s en heeft een ingebouwde shutter voor snelle strobe effecten. De spiegeldrum kan roteren en maakt snelle bewegingen van de beams mogelijk. Er is een keuze tussen 7 (split-) colors, 13 gobo’s en een twinkle effect. Uiteraard is het DMX bestuurbaar of kan het op autotrig gezet worden. Het effect kan manueel worden gefocust.

Retrobal 2018 – Arcade, Kapellen

Na weeral een jaar wachten is het eindelijk weer tijd voor een spetterende editie van het Retrobal! Haal je beste Mario, Pacman, Donkey Kong, etc… pakjes maar al boven want dit jaar is het thema Arcade met het vaste DJ-duo Foolhouse.

Stage Technology zorgt weer voor de techniek ivm licht en geluid. Ook dit jaar gaat alles door in zaal ’t Bruggeske op 17 februari 2018 te Kapellen.