#zorgvoorlicht : Pidpa laat watertorens blauw oplichten

De Antwerpse watermaatschappij Pidpa verlicht vanaf 15 december 2020, 10 van haar 63 watertorens met een sfeervol blauw licht. Met deze actie wil Pidpa de mensen in de zorgsector steunen en al wie het moeilijk heeft.
Stage Technology mocht deze opdracht voor Pidpa uitvoeren en plaatse 20 CLF Odin zoom LED projectors en 20 Briteq LDP-COBWASH 150TC outdoor spots verspreid over de torens in Grobbendonk, Herentals, Geel, Borsbeek, Wijnegem, Duffel, Sint-Katelijne-Waver, Brasschaat, Sint-Job-in-’t-Goor en Kalmthout. Ze worden verlicht tussen 6 en 9 uur ‘s ochtends en tussen 17 uur en middernacht.

Røde NTG3

De Røde NTG3 is een super cardioid shotgun microfoon met een opnamebereik tussen 40HZ en 40kHz en 130dB max SPL. Uiteraard heeft deze microfoon een fantoomvoeding nodig van 48V en is hij te huur in een Rycote Super Blimp windscreen basket op een boompole.

Sennheiser ASA 214 1G8

Sennheiser actieve antenne splitter voor de 1G8 band: 1785 – 1805 MHz. Te gebruiken met maximum 4 Sennheiser ontvangers uit de ew100 reeks in de 1G8 band.

Shure Beta 58A

De Shure Beta 58A dynamische zangmicrofoon is speciaal ontworpen voor live optredens en project studio-opnamen. De frequentieresponse accentueert specifiek zang en de supercardioïde karakteristiek isoleert andere geluidsbronnen.

Belden CAT5E cable reel

50m Belden CAT5E kabel (zwart) op haspel met Neutrik NE8MX1 connectoren. Te gebruiken voor ArtNet of digitale audio tussen mengtafel en I/O stagebox.

Pioneer DJM-V10

6-kanaal DJ mixer. Studio-kwaliteit 64-bit processing en 32 bit high quality A/D en D/A converters leveren topkwaliteit. Het audio-karakter  van de DJM-V10  is warm en heeft veel presence. Op alle kanalen kun je de filter en de Beat FX en een compressor loslaten. En dan is er nog de uitgebreide send/return sectie.

EasyDrape

We investeerden in een EasyDrape set van ShowTex. Het is een handig pipe&drape dankzij het veelzijdige koppelstuk en de telescopische horizontale liggers met dubbele klittenband. Bespaar tijd en ruimte door EasyDrape te gebruiken in plaats van een truss. Hang gordijnen en sterrendoeken op van 2 tot 5 meter hoog. De flexibele verbindingsstukken zorgen ervoor dat het EasyDrape-systeem in meerdere richtingen tegelijkertijd en in verschillende hoeken kan worden opgesteld.

1238