Uw event of project? Wij organiseren alles van A tot Z!
We nemen de volledige organisatie van uw event of project op ons, volgens de gemaakte afspraken en binnen uw budget.

Een event organiseren vergt veel tijd, planning en communicatie met verschillende leveranciers. Daarom kunnen wij dit alles voor u doen. Onze event manager is uw énige aanspreekpunt voor de hele organisatie van uw project. Geen communicatieproblemen met verschillende partners en één enkele, duidelijke factuur. We zorgen voor licht & geluid, catering, entertainment en eventueel een locatie. En uiteraard staan we in voor de hele technische ondersteuning. Alles op maat naar uw wensen en belangrijker: binnen uw budget!

Totaaloplossing

Geluid & Licht
Geluids- en lichtinstallatie, aangepast aan uw event. Lichtplan wordt door ons ontworpen en geprogrammeerd. Onze mensen zorgen voor de technische ondersteuning tijdens uw event.
Presentatie & Entertaiment
We voorzien een DJ aangepast aan uw event en voorzien eventueel een live band. Uiteraard wordt alles samen met u besproken. Ook voor presentatie kunnen wij het nodig doen.
Technische Ondersteuning
Onze mensen zorgen voor de op- en afbouw van de geluids- en lichtinstallatie. Ze zijn ook standby tijdens uw event om eventuele technische ondersteuning te bieden.
Inrichting & Design
Een ruimte inrichten voor een bepaald event is niet eenvoudig maar uitermate belangrijk voor het slagen van uw project. Wij ontwerpen naar uw visie de inrichting en stage design.
Catering
Ook voor de catering kunnen we zorgen via onze partner. Enkel drankjes of een heus walking dinner. Alles wordt samen met u besproken binnen uw budget.
Videoprojectie, -registratie & Fotografie
Videoprojectie of weergave op een LED scherm. Wij zorgen voor camera's en een fotograaf tijdens uw event. Een vaste camera, een hele videoploeg of zelfs een drone? Ook dit regelen we voor u, samen met de postproductie van alle media.